Wat ga jij ontdekken in het Land van de Peel?

In het Zuidoosten van Brabant wacht een regio vol verrassingen. Kom dwalen door de mysterieuze natuur, laat je meevoeren langs kastelen en musea en proef van het bourgondische leven. Ontdek het bruisende centrum van Helmond. Met het markante kasteel als blikvanger, leuke winkels, mooie architectuur, heerlijke terrasjes en kunst op straat is er genoeg te beleven. 

Laat je inspireren!

Land van de Peel

In het Land van de Peel maak je magische herinneringen en beleef je onvergetelijke avonturen. Dwaal door de mysterieuze natuur, laat je meevoeren langs kastelen en musea en proef van het bourgondische leven. Maak je bezoek aan de streek compleet met alle fijne activiteiten en bezienswaardigheden die je niet zou mogen missen! Wat ga jij vandaag beleven in de Peel? 

Must-See

Helmond

Sinds 1232 een stad. Een eeuwenoude stad waar natuur, cultuur, historie, gastvrijheid en culinair genieten samen komen. Een stad met innovatief erfgoed, het markante kasteel uit 1325, leuke winkels, kunst op straat en gezellige terrasjes aan het water! Kom op bezoek, je bent van harte welkom!

 

Visit Helmond

Dit mag je verder niet missen - in het Land van de Peel

Op de kaart - Stippel je eigen route uit door het Land van de Peel