Ga je mee op reis door het Land van de Peel?

Het gratis Peelpaspoort is voor kleine avonturiers van 4 t/m 12 jaar. Ontdek eeuwenoude kastelen, indrukwekkende fossielen, smakelijke pannenkoeken en reis terug in de tijd! Bij de deelnemende locaties krijgen kinderen een stempel, net als in een echt paspoort.

Met het paspoort in de hand help je het mysterie op te lossen door op de zes locaties opdrachten uit te voeren. De letters die je verzamelt vormen de oplossing voor het mysterie van de Peel! Met opdrachten, puzzels en een kleurplaat is het een echt activiteitenboekje geworden, volop inspiratie voor een bezoek aan de Peel. Extra leuk! Bij (betalend) bezoek en op vertoon van het paspoort krijgen kinderen ook nog eens een leuke verrassing op de locaties.

Deelnemende locaties

10x op pad met de kids

Ga jij deze zomer op pad in het Land van de Peel? Zoek kabouters in het bos, ontdek eeuwenoude kastelen, begroet de dieren of stamp lekker met je blote voeten door de modder. In het Land van de Peel wacht het avontuur! Wij hebben de leukste tips alvast voor je op een rijtje gezet. De zomer kan nu al niet meer stuk!

Lees de blog
Gezin bij KAsteel Helmond

Haal je gratis exemplaar op - o.a. verkrijgbaar bij de volgende adressen: