Het gratis Peelpaspoort is voor kleine avonturiers van 4 t/m 12 jaar. Ontdek eeuwenoude kastelen, indrukwekkende fossielen, exotische vlinders en reis terug in de tijd! Bij de deelnemende locaties krijgen kinderen een stempel, net als in een echt paspoort.

Met het paspoort in de hand help je het mysterie op te lossen door op de zes locaties opdrachten uit te voeren. De letters die je verzamelt vormen de oplossing voor het mysterie van de Peel! Met opdrachten, puzzels en een kleurplaat is het een echt activiteitenboekje geworden, volop inspiratie voor een bezoek aan de Peel. Extra leuk! Bij (betalend) bezoek en op vertoon van het paspoort krijgen kinderen ook nog eens een leuke verrassing op de locaties.

Ga je mee op reis door het Land van de Peel? 

Zomervakantie wedstrijd

Ga jij deze zomer op avontuur met het Peelpaspoort? Of je nu ridder bent in Kasteel Helmond of op zoek gaat naar de mooiste vlinders in vlindertuin Klein Costa Rica. Wij zijn benieuwd naar jouw avonturen! Stuur jouw blog, vlog, video of foto van je avonturen met het Peelpaspoort naar info@landvandepeel.nl. De leukste inzendingen plaatsen we op de website, Social Media en wie weet zie je jouw inzending wel terug in de regionale krant Groot Peelland. De winnaar maken we na de zomervakantie bekend!

E-mail jouw inzending

Haal je gratis exemplaar op - o.a. verkrijgbaar bij de volgende adressen:

Deelnemende locaties - Ook bij de onderstaande adressen kan je jouw gratis Peelpaspoort ophalen: