Peelsneukelen - Bourgondisch genieten in de herfst en winter

Let op: GEEN PeelSneukelboekje in de winter 2021-2022!
I.v.m. corona is besloten dit jaar de zomereditie; het PeelPeuzelboekje uit te geven met de looptijd 15 juni t/m 15 december 2021.
Wij verwachten in het najaaar 2022 het PeelSneukelboekje 2022/2023 weer uit te kunnen gaan geven.

Hoe werkt het?
Je koopt voor € 15,- bij één van de deelnemende VVV’s in de Peelregio een PeelSneukelboekje voor het winterseizoen. In dit boekje vind je 10 bonnen, Sneukeltjes. Deze Sneukeltjes kun je inleveren bij de 40 deelnemende horecabedrijven die in het boekje staan vermeld. In ruil daarvoor krijg je een heerlijk Sneukeltje, waarbij je ter plekke slechts nog een drankje hoeft te betalen. Zo kun je voordelig allerlei hapjes proeven op verschillende leuke locaties.

Lekker makkelijk
Het PeelSneukelboekje staat niet op naam. Je kunt dus met meerdere mensen (max. 6) met een PeelSneukelboekje op pad: met de auto, per fiets of te voet. Alles kan! Je bent niet gebonden aan een route of arrangement en hoeft niet te reserveren.

PeelSneukelboekje verkrijgbaar bij de VVV
Elk seizoen variëren de PeelSneukels van bijv. een klein pannetje runder-stoofschotel en een warme apfelstrudel met vanillesaus en slagroom tot een broodje gekruide worst v.d. BBQ en heerlijke soepen met brood. Dus voor ieder wat wils. De Sneukeltjes bij de deelnemende horecazaken. 

 

 • Online inzien

  Bekijk het PeelSneukelboekje online

  Online inzien
 • Download

  Download hier het PeelSneukelboekje 2019/2020 (excl. bonnenblad)

  Download
 • Bestel in de webshop

  Direct het PeelSneukelboekje bestellen in onze webshop

  Bestel in de webshop
 • PeelPeuzelen

  Lees meer over de lente/zomereditie PeelPeuzelen

  PeelPeuzelen