PeelSneukelen

Peelsneukelen - Bourgondisch genieten in de herfst en winter

Hoe werkt het?
Je koopt voor € 15,- bij één van de deelnemende VVV’s in de Peelregio een PeelSneukelboekje voor het winterseizoen. In dit boekje vind je 10 bonnen, Sneukeltjes. Deze Sneukeltjes kun je inleveren bij de 40 deelnemende horecabedrijven die in het boekje staan vermeld. In ruil daarvoor krijg je een heerlijk Sneukeltje, waarbij je ter plekke slechts nog een drankje hoeft te betalen. Zo kun je voordelig allerlei hapjes proeven op verschillende leuke locaties.

Lekker makkelijk
Het PeelSneukelboekje staat niet op naam. Je kunt dus met meerdere mensen (max. 6) met een PeelSneukelboekje op pad: met de auto, per fiets of te voet. Alles kan! Je bent niet gebonden aan een route of arrangement en hoeft niet te reserveren.

PeelSneukelboekje verkrijgbaar bij de VVV
Elk seizoen variëren de PeelSneukels van bijv. een klein pannetje runder-stoofschotel en een warme apfelstrudel met vanillesaus en slagroom tot een broodje gekruide worst v.d. BBQ en heerlijke soepen met brood. Dus voor ieder wat wils. De Sneukeltjes kunnen van 1 november t/m 31 maart worden ingeleverd bij de deelnemende horecazaken. De verkoop van de PeelSneukelboekjes start vanaf begin oktober bij de deelnemende VVV’s in Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Helmond en Laarbeek. Of bestel je PeelSneukelboekje hieronder direct online.

Op pad in de lente en zomer?
Er is ook een zomereditie voor heerlijke Peelse gerechtjes. Ga dan PeelPeuzelen! 

Online inzien

Bekijk het PeelSneukelboekje online

© Marianne Fransen

Download

Download hier het PeelSneukelboekje 2019/2020 (excl. bonnenblad)

© Marianne Fransen

Bestel in de webshop

Direct het PeelSneukelboekje bestellen in onze webshop

© Marianne Fransen

PeelPeuzelen

Lees meer over de lente/zomereditie PeelPeuzelen