Peelsneukelen - Bourgondisch genieten in de herfst en winter

Let op: GEEN PeelSneukelboekje in de winter 2022-2023!
I.v.m. onzekerheid voor het najaar en winter rondom corona is besloten dit najaar geen PeelSneukelboekje uit te geven. Wel kunt u PeelPeuzelen t/m 31 oktober 2022, is er een PeelPeuzel cadeaubon verkrijgbaar die ingeruild kan worden voor het nieuwe Peuzelboekje dat zal verschijnen in het voorjaar 2023.
We verwachten in het najaar 2023 weer een eerstvolgende editie PeelSneukelen uit te brengen.

Hoe werkt het?
Je koopt voor € 17,50 bij één van de deelnemende VVV’s/toeristische informatiepunten in het Land van de Peel een PeelSneukelboekje voor het winterseizoen. In dit boekje vind je 10 bonnen, Sneukeltjes. Deze Sneukeltjes kun je inleveren bij de deelnemende horecabedrijven die in het boekje staan vermeld. In ruil daarvoor krijg je een heerlijk gerechtje of snack, waarbij je ter plekke slechts nog een drankje hoeft te betalen. Zo kun je voordelig allerlei hapjes proeven op verschillende leuke locaties in Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Helmond, Laarbeek en Someren.

Lekker makkelijk
Het PeelSneukelboekje staat niet op naam. Je kunt dus met meerdere mensen (max. 6) met een PeelSneukelboekje op pad: met de auto, per fiets of te voet. Alles kan! Je bent niet gebonden aan een route of arrangement en hoeft niet te reserveren.

Elk seizoen variëren de PeelSneukels van bijv. een klein pannetje runder-stoofschotel en een warme apfelstrudel met vanillesaus en slagroom tot een broodje gekruide worst v.d. BBQ en heerlijke soepen met brood. Dus voor ieder wat wils. 

 • Online inzien

  Bekijk het PeelSneukelboekje online

  Online inzien
 • Download

  Download hier het PeelSneukelboekje 2019/2020 (excl. bonnenblad)

  Download
 • Bestel in de webshop

  Direct het PeelSneukelboekje bestellen in onze webshop

  Bestel in de webshop
 • PeelPeuzelen

  Lees meer over de lente/zomereditie PeelPeuzelen

  PeelPeuzelen