Eten, drinken en uitgaan

Uit eten? Kom genieten in restaurants Asten en restaurants in de buurt. Ook voor eten afhalen en eten bestellen in de buurt. Kom je lunchen? In Asten zijn volop mogelijkheden.

Peelpeuzelen, bourgondisch genieten in De Peel

PeelPeuzelen is er op uit gaan in De Peel en met het PeelPeuzelboekje en onderweg genieten van lekkere Peelse gerechtjes.

Bekijk hier het Peelpeuzelboekje

Dineren in Asten

Culinair genieten of gewoon gezellig tafelen in een café, Asten biedt een leuke variatie aan restaurants. Van grand café tot luxe restaurant. Van restaurants met Franse keuken tot Nederlandse keuken, van Chinese tot Italiaanse restaurants. Eet tapas of vegetarisch en eetcafés met kindvriendelijke voorzieningen. Beleef Bourgondisch Brabant en kom proeven in Asten.

Lunchen in Asten

Smul van verse sandwiches en salades, geniet van een high tea. Beleef Bourgondisch Brabant en kom proeven in Asten.

Snelle hap in Asten

Makkelijk eten? Bij de cafetaria, snackbar, frituur of fastfoodrestaurant in Asten eet je lekkere frietjes en snacks. Ook voor verhuur snackkar. Kom genieten in Asten.

IJsje eten in Asten

Ijs eten? Geniet van ambachtelijk ijs, bezoek de ijssalon in Asten.

Uitgaan in Asten

Uitgaan doe je in Asten! Het is heerlijk toeven in de vele cafeetjes en barretjes die Asten rijk is. 

 

Dinercheque ontvangen? Besteedt 'm in Asten!

Waar kun je in Asten de VVV Dinercheque besteden voor een heerlijke lunch of diner? Hier vind je de restaurants, lunchrooms en eetcafé's in Asten en de regio die de VVV Nationale Dinercheque accepteren.

Waar kun je de dinercheque besteden?