Winkelen in Deurne

Winkels in de buurt, leuke winkels, je vindt het in Deurne. Op gezette tijden winkels open op zondag. Funshoppen. Boodschappen doen. Bekijk hier de mogelijkheden in Deurne.

Koopzondagen in Deurne - In Deurne kun je met regelmaat ook op zondag naar hartenlust shoppen

Op geselecteerde koopzondagen zijn de winkels op zondag open. Door het verrassende aanbod aan winkels en speciaalzaakjes, is winkelen in Deurne een waar genoegen. Op je gemak snuffelen en binnenkijken op zondag koopzondag. En er zijn genoeg leuke plekjes om lekker even wat te drinken of eten. Is het as zondag koopzondag? Check onderstaande kalender!

Markten in Deurne - Deurne is van alle markten thuis!

Op de gezellige weekmarkt in Deurne kun je voordelig winkelen. Op de warenmarkten vind je een diversiteit aan kraampjes met o.a. kleding, bloemen en heerlijke verse producten. Maar in Deurne, Liessel, Neerkant, Vlierden, Helenaveen en Griendtsveen wordt ook regelmatig een rommelmarkt, vlooienmarkt, braderie of brocante markt georganiseerd. Kijk hier voor data en tijden en ontdek: Deurne is van alle markten thuis.

Parkeren in Deurne

Vroege vogels parkeren gratis in Deurne. Dagelijks tot 13.00 uur en op zon- en feestdagen parkeer je in het centrum van Deurne gratis. 

Lees alles over parkeren in de Peel

Winkels in Deurne

Door het verrassende aanbod aan winkels is shoppen in Deurne een waar genoegen. Kleding, kado- en speciaalzaakjes, je vindt het in Deurne. Nieuw maar ook in de kringloopwinkel. Ook heeft Deurne bedrijven die diensten aanbieden voor je administratie, voor werkzoekenden en ander advies.