Eten en drinken

Uit eten? Restaurants Deurne, restaurants in de buurt, eten afhalen, eten bestellen in de buurt, lunchen Deurne en lunchen in de buurt. In Deurne zijn volop mogelijkheden.
 

Eten afhalen of laten bezorgen

Gezellig thuis uit eten? Dat kan! Bij diverse restaurants en eetgelegenheden in Deurne kun je een heerlijk gerecht bestellen en zelf afhalen of laten bezorgen. Een diner met vis, Italiaans of Grieks? Een lekker ijsje? Zelfs een High Tea behoort tot de mogelijkheden. Leuk, lekker en gemakkelijk. En natuurlijk alles volgens de richtlijnen van het RIVM. Smakelijk eten!

Bekijk de mogelijkheden

Restaurants en Eetcafes in Deurne - Lekker eten doe je hier

Culinair genieten of gewoon een knus diner in een eetcafé, Deurne biedt een mooie verscheidenheid aan restaurants. Van grand café tot luxe restaurant. Van Grieks restaurant tot de Nederlandse keuken, van Chinees tot Italiaans restaurant. Tapas eten of vegetarisch en eetgelegenheden met kindvriendelijke faciliteiten. Beleef het Bourgondische Brabant en kom proeven in Deurne.

Lekker lunchen in Deurne - In een brasserie, lunchroom of broodjeszaak

Smullen van verse broodjes en salades, genieten van een high tea. Beleef het Bourgondische Brabant en kom proeven in Deurne.

Fastfood in Deurne - Kom lekker smullen

Makkelijk eten? Lekkere patat frites en snacks eet je bij de cafetaria, snackbar, frituur of fastfood restaurant in Deurne. Ook voor verhuur snack wagen. Kom lekker smullen in Deurne.

IJsje eten - IJssalons in Deurne

IJsje eten? Genieten van ambachtelijk ijs, bezoek een ijssalon Deurne. In Deurne zijn volop mogelijkheden.

Dinercheque ontvangen? Besteed ‘m in Deurne!

Waar kun je in Deurne de VVV Dinercheque besteden voor een heerlijke lunch of diner? Hier vind je de restaurants, lunchrooms en eetcafé's in Deurne en de regio die de VVV Nationale Dinercheque accepteren.

Bekijk de deelnemende restaurants