PeelPeuzelen

Wat is PeelPeuzelen?
PeelPeuzelen is er op uit gaan in De Peel en met het PeelPeuzelboekje en onderweg genieten van lekkere Peelse gerechtjes.

Hoe werkt het?
Je koopt bij één van de verkooppunten een PeelPeuzelboekje à €17,50. In dit boekje vind je 10 bonnen, Peuzelkes.
Deze kun je van 15 juni tot en met 15 december 2021 inleveren bij één van de 40 deelnemende horecabedrijven in De Peel. In ruil daarvoor krijg je de gratis PeelPeuzel van het betreffende restaurant. Enkel een consumptie is hierbij verplicht. Je kijkt in het PeelPeuzelboekje voor de aanbiedingen en openingstijden van elk deelnemend horecabedrijf.

Lekker makkelijk!
De Peuzelkes die worden aangeboden, hebben een grote diversiteit, van hartig tot zoet, van vertrouwd tot speciaal. Het PeelPeuzelboekje staat niet op naam. Je kunt dus met meerdere mensen (max. 6) met een PeelPeuzelboekje op pad: met de auto, per fiets of te voet. Alles kan! Je bent niet gebonden aan een route of arrangement en je hoeft niet te reserveren. Makkelijk toch?

Waar te besteden?
De PeelPeuzels zijn te besteden bij eetgelegenheden in Asten, Helmond, Deurne, Laarbeek en Gemert-Bakel.

Steun de horeca
Het PeelPeuzelen is een leuke, goedkope manier om de Peel en haar eetgelegenheden te ontdekken. Omdat de horeca zwaar getroffen is door de coronapandemie, willen wij alvast degene bedanken die ervoor kiezen om tijdens het PeelPeuzelen een extra drankje, bijgerechtje of toetje na bestellen. De deelnemende bedrijven zullen het op prijs stellen!

Land van de Peel huisstijl en winactie
De VVV’s werken samen met de nieuwe marketingorganisatie onder de merknaam ‘Land van de Peel’. Het PeelPeuzelboekje 2021 is dan ook het eerste product dat in de huisstijl van ‘Land van de Peel’ in de markt wordt gezet. 

Op pad in de herfst en winter?
Dit jaar loopt ivm corona het PeelPeuzelboekje door t/m 15 december. In 2022 verwachten wij het PeelSneukelboekje 2022/2023 weer uit te kunnen gaan geven waarmee je op pad gaat voor heerlijke Peelse gerechtjes met de wintereditie PeelSneukelen! 

Nieuw! Cadeaubon PeelPeuzelen 2022
Om alle Peuzelfans tegemoet te komen, is er nu een cadeaubon voor het PeelPeuzelboekje verkrijgbaar. De nieuwe prijs in 2022 wordt €17,50. Zodra het PeelPeuzelboekje is verschenen (verwachting begin maart 2022), kan men deze tegoedbon inleveren voor het nieuwe Peuzelboekje voor seizoen 2022. Het is dan ook het ideale cadeau voor bijvoorbeeld verjaardag, Sint of Kerst.

Koop je PeelPeuzelboekje bij enkele gastvrije ambassadeurs van Laarbeek
Het nieuwe PeelPeuzelboekje is verkrijgbaar bij 'Knus bij Marie' en  'Goedemorgen Media' in Beek en Donk en 'Bavaria Brouwerij Café' in Lieshout en andere VVV's in De Peel.