PeelPeuzelen

Wat is PeelPeuzelen?
PeelPeuzelen is er op uit gaan in De Peel en met het PeelPeuzelboekje en onderweg genieten van lekkere Peelse gerechtjes.

Hoe werkt het?
Je koopt bij één van de verkooppunten een PeelPeuzelboekje à €17,50. In dit boekje vind je 10 bonnen, Peuzelkes.
Deze kun je van 6 april tot en met 31 oktober inleveren bij één van de 42 deelnemende horecabedrijven in De Peel. In ruil daarvoor krijg je de gratis PeelPeuzel van het betreffende restaurant. Enkel een consumptie is hierbij verplicht. Je kijkt in het PeelPeuzelboekje voor de aanbiedingen en openingstijden van elk deelnemend horecabedrijf.

Lekker makkelijk!
De Peuzelkes die worden aangeboden, hebben een grote diversiteit, van hartig tot zoet, van vertrouwd tot speciaal. Het PeelPeuzelboekje staat niet op naam. Je kunt dus met meerdere mensen (max. 6) met een PeelPeuzelboekje op pad: met de auto, per fiets of te voet. Alles kan! Je bent niet gebonden aan een route of arrangement en je hoeft niet te reserveren. Makkelijk toch?

Waar te besteden?
De PeelPeuzels zijn te besteden bij eetgelegenheden in Asten, Helmond, Deurne, Laarbeek, Gemert-Bakel en Someren.

Steun de horeca
Het PeelPeuzelen is een leuke, goedkope manier om de Peel en haar eetgelegenheden te ontdekken. Omdat de horeca zwaar getroffen is door de coronapandemie, willen wij alvast degene bedanken die ervoor kiezen om tijdens het PeelPeuzelen een extra drankje, bijgerechtje of toetje na bestellen. De deelnemende bedrijven zullen het op prijs stellen!

Koop je PeelPeuzelboekje bij enkele gastvrije ambassadeurs van Laarbeek
Het nieuwe PeelPeuzelboekje is verkrijgbaar bij 'Knus bij Marie' en  'Goedemorgen Media' in Beek en Donk en 'Bavaria Brouwerij Café' in Lieshout, In de Hei in Mariahout en andere VVV's in De Peel.