12 resultaten

Kubuswoningen Helmond

Kubuswoningen Helmond

Rotterdam werd er wereldberoemd mee, maar Helmond was eerder! Hier experimenteerde architect Piet Blom met zijn iconische kubuswoningen.

Lees verder

Leukste theetuinen in de Peel

Leukste theetuinen in de Peel Theetuin de Wilde Framboos in Gemert

Toe aan een pauze tijdens een fietstocht? Of gewoon zomaar, even ertussenuit. Ontdek de leukste theetuinen in het Land van de Peel.

Lees verder

Schaatsen in de Peel

Schaatsen in de Peel Schaatsen op het Buntven

De temperaturen dalen en er ligt op veel plekken in de Peel al een mooi laagje ijs. Bind je ijzers onder en ontdek waar jij kan schaatsen in de Peel!

Meer lezen

Uitkijken over de Peel

Uitkijken over de Peel Uitkijken met het hele gezin over de Peel

Het Peellandschap bewonder je van bovenaf op een van de uitkijktorens. Bekijk onze tips voor de mooiste uitkijktorens in het Land van de Peel.

Onze tips

Het Land van de Peel op twee (mountainbike) wielen.

Het Land van de Peel op twee (mountainbike) wielen. MTB routes in het Land van de Peel

Aranka Sinnema, fotograaf en reisjournalist uit Apeldoorn, stapte voor ons op de Mountainbike en ging op pad door het Land van de Peel. Ze deelt haar ervaringen en geeft tips voor jouw volgende avontuur op twee wielen in het Land van de Peel.

Lees verder

De heide in bloei

De heide in bloei Bloeiende heide tijdens zonsondergang op de Strabrechtse Heide

Hier geniet je van de bloeiende heide in het Land van de Peel. Van half augustus tot half september komt de heide tot bloei en tovert zo de toch al mooie natuur om tot een paars sprookjeslandschap.

Onze tips

10x op pad met de kids

10x op pad met de kids Gezin bij KAsteel Helmond

Ga jij deze zomer op pad in het Land van de Peel? Zoek kabouters in het bos, ontdek eeuwenoude kastelen en nog veel meer Wij hebben de leukste tips alvast voor je verzameld!

Onze tips