Streekproducten uit Asten en De Peel

Lekkers uit de streek

De smaak van de Peel beleven? Ontdek onze streekproducten. Kom proeven bij de boer, in land- en boerderijwinkels, bij ambachtelijke telers, de molen en streekwinkels.

 

Proef de pracht van de Peel, eerlijk en heerlijk

Wist je dat je ook met je smaakpapillen de Peel kunt beleven? Streekproducten zijn lekker omdat ze eerlijk en heerlijk zijn. Met liefde en geduld gekweekt en gemaakt, met nadruk op echtheid en authenticiteit. Zo komt de smaak het best tot zijn recht.

Van aardbeienjam tot honing

In Asten en omgeving zijn tal van bijzondere producten uit de streek te proeven en te ontdekken. In de winkel van VVV Asten vind je allerhande producten uit de streek. Bijvoorbeeld aardbeienjam en -saus uit Asten, heerlijke Astense thee of Peelthee, honing van de Astense imkers, Astens bier, Astense wijn, pannenkoekenmix van de molen in Heeze en nog veel meer.

Kom een kijkje nemen in onze winkel en laat je verrassen door ons divers assortiment aan streekproducten!

Streekproducten - Koop ze hier!

Astens worstenbroodpakket

In samenwerking met bakker Adrie Loomans heeft VVV Asten een echt Astens Worstenbroodpakket ontwikkeld. Met dit worstenbroodpakket maak je de lekkerste Brabantse worstenbroodjes.

Het worstenbroodpakket kost € 5,25 en het enige wat je zelf toe dient te voegen zijn 4 eieren, 100 gram margarine of roomboter, 400 gram water en +/- 1 kilogram (gekruid) gehakt.

Met dit Astens worstenbroodpakket kun je ongeveer twintig worstenbroodjes maken, echt een activiteit voor de komende donkere wintermaanden.

Niet alleen een heerlijk pakket om te krijgen, maar zeker ook om te geven tijdens bijvoorbeeld de komende feestdagen.

 

Meer tips en inspiratie - waar je heerlijk van streekproducten kunt genieten