Streekproducten uit Deurne en de Peel

Lekkernijen uit de regio

De smaak van de Peel beleven? Ontdek onze streekproducten. Kom proeven bij de boer, in land- en boerderijwinkels, bij ambachtelijke telers, de molen en streekwinkels.

Een streekproduct is een product dat afkomstig is uit dezelfde regio als waar het wordt verkocht. Denk aan heerlijke jam, fris fruitsap, verse groente .....

Van blauwe bessen tot pannenkoekenmix

In Deurne en omgeving zijn tal van bijzondere producten uit de streek te proeven en te ontdekken. In de winkel en webshop van VVV Deurne vind je allerhande producten uit de streek. Bijvoorbeeld sap en jam van blauwe bessen uit de Peel, heerlijke confitures van seizoensfruit, honing, chutney, het Peelreus-biertje en pannenkoekenmix van de Deurnese molen.

Proef de pracht van de Peel, eerlijk en heerlijk

Wist je dat je ook met je smaakpapillen de Peel kunt beleven? Streekproducten zijn lekker omdat ze eerlijk en heerlijk zijn. Met liefde en geduld gekweekt en gemaakt, met nadruk op echtheid en authenticiteit. Zo komt de smaak het best tot zijn recht.
De Foodroute brengt je op unieke plekken in de Peel. Stap op de fiets, proost met een peelneutje en ontdek via deze culinaire reis het verhaal van de streekproducten.
 

 

Foodroute Puur van het Land

Streekproducten - Koop ze hier!

Meer tips en inspiratie - waar je heerlijk van streekproducten kunt genieten