Tijdlijn Deurne

Fotoroute 'Deurne 1300 jaar'

Een leuke buitenexpositie met 50 foto’s en verhalen in etalages in het centrum van Deurne. De Tijdlijn staat in het teken van 1300 jaar Deurne.

Foto’s door Optika van bijzondere gebouwen én haar bewoners
De nieuwe Tijdlijn door Deurne vertelt het verhaal van dertienhonderd jaar geschiedenis aan de hand van foto’s van bijzondere gebouwen én haar bewoners. De leden van Fotoclub Optika hebben in de gemeente Deurne diverse gemeentelijke- en rijksmonumenten gefotografeerd, met het persoonlijke gezicht van de huidige bewoner erbij. Een grote variatie aan foto’s is het resultaat. Bij elke foto vind je een leuk stukje informatie over pand en bewoners.

Gratis routefolder
De gratis folder met de wandelroute langs de foto's is vooralsnog verkrijgbaar bij IJssalon Italia, Markt 14 en op de tafel voor Foka Deurne, Kerkstraat 8. Wanneer de winkels en horeca weer open zijn, zal de folder ook bij VVV Deurne, horecazaken en diverse openbare locaties in Deurne komen te liggen. Je kunt de routefolder ook direct downloaden.  
De Tijdlijn heeft een lengte van 1,5 km en in totaal zijn er 50 afbeeldingen te zien in etalages in het centrum van Deurne. 

Tijdlijn mogelijk gemaakt door diverse partijen
De Tijdlijn Deurne 1300 jaar is een initiatief van Fotoclub Optika, Centrummanagement Deurne en VVV Deurne en werd gemaakt onder de vlag van Deurne Palet van De Peel. 

Sponsoren
De Tijdlijn is mede (financieel) mogelijk gemaakt door:

Terugblik eerdere edities Tijdlijn Deurne

Foto's Tijdlijn 1

Foto's Tijdlijn 2

Foto's Tijdlijn 3

100 jaar Toon Kortooms

Foto's Tijdlijn 4

Voedsel en voedselproductie

© Hein van Bakel

Foto's Tijdlijn 5

Deurne In Beweging

Meer tips en inspiratie

© Marianne Fransen

Meer exposities en activiteiten

Jubileum Deurne 1300

© Marianne Fransen

Deurne Palet van de Peel ontdekken