Deurnese Peel en mooie natuur in Deurne ontdekken, vanaf Natuurpoort De Peel en andere startpunten, Zandbos Deurne in of de Mariapeel. Kom je naar Deurne en de Peel, dan mag de je de mooie natuur niet missen!

Bezoekerscentra in Deurne - Een goed startpunt voor je ontdektocht door de natuur

Het bezoekerscentrum is een goed startpunt om meer te weten te komen over Deurne, Liessel, Neerkant, Vlierden, Helenaveen en Griendtsveen. Je krijgt er informatie over natuur en milieu. In deze centra van kennis en info zijn vaak routes verkrijgbaar. Ook zijn er bezoekerscentra met een park en bike voorziening en horeca.

Viswateren in Deurne

In de Deurnese natuur zijn mooie visplekken te vinden. Met een vis vergunning kun je vissen in de viswateren van Deurne en viswater in de buurt. Vispas kopen? Je kunt terecht bij VVV Deurne. Waar mag je vissen?

Naar de vismogelijkheden

Parken en Tuinen in Deurne - Met bijzondere bomen, bloemen en planten

Lekker struinen in de Deurnese parken en tuinen! Ontdek bijzondere bomen, bloemen en planten tijdens een bezoek aan een mooi park, of een bijzondere tuin in Deurne, Liessel, Neerkant, Vlierden, Helenaveen en Griendtsveen. Je kunt er fijn wandelen, ontspannen, spelen en ontdekken.

De natuur ontdekken met de mooiste routes

Routes

De ideale manier om de natuur te ontdekken is aan de hand van een mooie fiets- of wandelroute. Maar ook sportief met de mountainbike of te paard. De 4 routenetwerken in Deurne geven je eindeloze mogelijkheden. Maar je kunt ook kiezen voor een van de vele mooie themaroutes.

Bekijk alle routes