Eropuit in de winter

Met sprookjesachtige kastelen, ijsbanen, kerstmarkten en culturele activiteiten is er in december genoeg te beleven in het Land van de Peel. Wil je met de kinderen eropuit in de kerstvakantie of gezellig samen een dagje op pad?Bezoek een van de evenementen voor het hele gezin, maak mooie wandelroutes door de bossen of vermaak je met leuke binnenactiviteiten. Laat je inspireren met deze tips! 

 

6x de leukste tips voor winterpret in de Peel

Van ijsplezier bij het IJsfestijn in Deurne van winterse sferen in Winterkasteel Helmond. Er is in de winter van alles te beleven in het Land van de Peel. Wij hebben 6 leuke tips voor jouw verzameld!

Winterpret in de Peel

Agenda - Winterse uitjes en activiteiten

Fotowedstrijd: Winter in de Peel

Heb jij een prachtige foto gemaakt van een wit landschap, sprookjesachtige bossen of ijspret? Stuur hem in en doe mee met de fotowedstrijd! Stuur je foto uiterlijk 28 februari 2023 naar info@landvandepeel.nl o.v.v. Fotowedstrijd Winter, met je naam, leeftijd en contactgegevens. 

Prijzen

  • Toegang voor 4 personen tot een uitje naar keuze uit het Peelpaspoort
  • Streekproductenpakket

Voorwaarden

  • De foto moet gemaakt zijn in een van de zes Brabantse Peelgemeenten (Helmond, Asten, Someren, Deurne, Gemert-Bakel of Laarbeek).
  • Je moet de foto zelf gemaakt hebben.
  • Je geeft toestemming dat Land van de Peel jouw ingezonden foto plaatst op dezewebsite en Social Media, natuurlijk wel altijd met naamsvermelding.

 

Stuur je foto in

Meer tips voor een winterse dag!