Wandelroute plannen in Deurne

Wandelroute plannen? Kom wandelen in Deurne. Wandelen in de natuur. Wandelen in De Peel, wandelen en lunchen of doe mee met de avondvierdaagse Deurne. Maak je eigen wandelroute op het wandelknooppunten netwerk of een kies een kant en klare themawandeling. Bekijk hier de mooiste routes.

Wandelen op knooppunten

Het wandelroutenetwerk biedt alle mogelijkheden hebt om zelf een aantrekkelijke route uit te stippelen.

Hoe werkt het?
Aan de hand van de wandelkaart en via de knooppunten (geelgroene bordjes) in het veld, stel je zelf je eigen route samen. Door de nummers met elkaar te verbinden, je wandelt van knooppunt naar knooppunt, creëer je jouw route(s). Door de natuur of langs bezienswaardigheden, een korte tocht, of een route met een langere afstand. Op de kaart zie je tussen de knooppunten een getal staan, dat de afstanden tussen de knooppunten weergeeft.

Goed voorbereid op pad
Bij de VVV tref je diverse wandelkaarten aan waarop het wandelroutenetwerk staat. Kijk eens in de webshop naar de verschillende opties of loop eens binnen bij de VVV aan Kerkstraat 2c in Deurne. Ook online via routesinbrabant.nl kun je wandelroutes op knooppunten samenstellen.

Meer wandeltips

Wandelarrangement 'Rondom de Halte'

Genieten van alle aspecten van de Peel, de sfeer, de natuur, de Peelse smaken én de Brabantse en Limburgse gastvrijheid. Je beleeft het tijdens het wandelarrangement ‘Rondom de Halte’ in De Peel.

Bekijk hier het arrangement

Wandelevenementen in Deurne - Sportief genieten in Deurne tijdens georganiseerde wandeltochten

Tips & Inspiratie