Musea, galeries en ateliers in Deurne - Van hedendaagse en moderne kunst tot geschiedenis en oude ambachten

Breng eens een bezoekje aan een museum of art gallery in Deurne, Liessel, Neerkant, Vlierden, Helenaveen en Griendtsveen. In de galeries treft je hedendaagse kunst, een modern schilderij, maar ook klassieke beelden. Eigenlijk is het Peelgebied één groot Openlucht museum. De museums in Deurne en omgeving hebben geregeld wisselende tentoonstellingen. Je leert er bijvoorbeeld meer over de geschiedenis van de Peel, een oud ambacht of handwerk van vroeger. Gratis museum? Sommige zijn vrij toegankelijk als je een museum jaarkaart hebt. Ook tijdens het Museum weekend mag je vaak gratis naar binnen.

Bezienswaardigheden

Kom ook de historie beleven!
Het kasteel domein, de watermolen, de protestantse en katholieke kerk en de windmolen. In Deurne is veel te zien! Neem bijvoorbeeld de kastelen van Deurne, het bijzondere monument van de Gouden Helm in Helenaveen , de molen van Vlierden, de bijzondere kerk in Neerkant of de kapel in Liessel. Bijzondere architectuur tref je in Griendtsveen en Helenaveen. Kom ook de historie beleven!

Bezienswaardigheden

Theater, muziek en film in Deurne - Voor een bijzonder avondje uit is er een gevarieerd aanbod van voorstellingen. Toneel, komedie, musical, muziek en film.

Nog meer ontdekken in Deurne