Eropuit in de herfst

Het is Herfst! Lekker wandelen door de bossen, op zoek naar paddestoelen in het bos en speuren naar kabouters. In het Land van de Peel valt genoeg te beleven. Laat je inspireren met deze herfsttips!

 

Sinterklaas

Sinterklaas is weer bijna in het land! Op diverse plaatsen in de Peel wordt de Sint feestelijk verwelkomt en er vinden talloze activiteiten plaats. Zo is het Boerenbondsmuseum in Gemert tussen 17 en 20 november het dorp van Sinterklaas. Breng je vanaf 15 november een bezoekje aan het Kasteel van Sinterklaas in Helmond en zijn er talrijke speciale voorstellingen, feestjes en activiteiten in de aanloop naar 5 december.

Ontdek de zes leukste tips om Sinterklaas te vieren in het Land van de Peel       

Sinterklaas
Op bezoek bij het Kasteel van Sinterklaas in Helmond

Leukste uitjes in de herfstvakantie

Proef de Peel - Bourgondisch genieten op de leukste plekken

Peelpeuzelen

Genieten van lekkere hapjes en ondertussen nieuwe restaurants ontdekken op leuke plekken in de Peel? Dat kan tijdens het Peelpeuzelen! 

De Peelpeuzel boekjes met daarin 10 bonnen zijn verkrijgbaar voor € 15,- bij de VVV's in de regio en nog tot en met 15 december in te leveren bij één van de 40 deelnemende horecabedrijven in de Peel. In ruil voor een bon krijg je steeds een heerlijk hapje van het betreffende restaurant! 

Alles over Peelpeuzelen