Asten klinkt als een klok!

Wij heten je van harte welkom in Asten, klokkendorp in het Land van De Peel. Wie Asten zegt, zegt klokken. In alle uithoeken van de wereld tref je klokken aan die in Asten zijn gegoten. Maar tegelijkertijd zijn klokken uit alle windstreken in Asten te bewonderen in de unieke collectie van Museum Klok & Peel. Niet voor niets zeggen wij hier in Asten; Asten klinkt als een klok! Asten heeft echter veel meer te bieden dan klokken alleen!

Wat mag je niet missen in Asten?

Klokkendorp Asten en het Land van de Peel hebben ontzettend veel te bieden. Welke hotspots mag je echt niet missen tijdens een dagje uit, weekend weg of vakantie in Asten en het Land van de Peel. Benieuwd naar onze highlights? 

Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Lees meer

Je bezoek aan Asten begint bij de VVV

VVV Asten is jouw startpunt om inspiratie op te doen over Asten en De Peel. Of je nu op zoek bent naar de highlights van Asten, de mooiste routes of tips van locals; onze enthousiaste medewerkers helpen je graag op weg!

Nieuwsgierig geworden? 

Lees meer

Wat moet je zeker doen in Asten?

Klokkendorp Asten staat bekend om haar bruisende evenementen; van de fiets3daagse tot de Pompoendagen, van MistyFields tot de kermissen en nog veel meer! Maar Asten bied je ook kilometerslange fiets- en wandelroutes; beide op basis van het fietsroutenetwerk. Of je nu zelf een route wilt plannen of een bestaande route wilt fietsen of wandelen; het kan allemaal in Asten. 

Agenda

Fietsen

Wandelen

Eten, drinken en slapen in Asten

Eten en Drinken

Uit eten? Hier vind je de leukste restaurants en lunchrooms. En wat dacht je van de gezelligste cafés? Of je nu lekker wilt uiteten of afhalen, in Asten kan het allemaal!

Slapen in Asten

Op zoek naar een goed bed, een mooie camping of een gezellige B&B? In Asten ben je aan het goede adres!

Nog meer te doen in Asten

Kunst en Cultuur

De natuur in

Sportief en Actief

Voor groepen

Voor kinderen

Winkelen

Praktische info