Asten klinkt als een klok!

Wij heten je van harte welkom in Asten, klokkendorp in het Land van De Peel. Wie Asten zegt, zegt klokken. In alle uithoeken van de wereld tref je klokken aan die in Asten zijn gegoten. Maar tegelijkertijd zijn klokken uit alle windstreken in Asten te bewonderen in de unieke collectie van Museum Klok & Peel. Niet voor niets zeggen wij hier in Asten; Asten klinkt als een klok! Asten heeft echter veel meer te bieden dan klokken alleen!

 

Pompoenfestijn Asten

Van zaterdag 23 oktober t/m zondag 31 oktober vindt het Pompoenfestijn Asten weer plaats.

Pompoenfestijn Asten is een samenwerking tussen Museum Klok & Peel, Centrummanagement Asten, Midas Winkelcentrum, VVV Asten en Gemeente Asten om bezoekers aan Asten een geweldig leuke herfstvakantie te bezorgen!

Lees meer

Wat mag je niet missen in Asten?

Klokkendorp Asten en het Land van de Peel hebben ontzettend veel te bieden. Welke hotspots mag je echt niet missen tijdens een dagje uit, weekend weg of vakantie in Asten en het Land van de Peel. Benieuwd naar onze highlights? 

Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Lees meer

Je bezoek aan Asten begint bij de VVV

VVV Asten is jouw startpunt om inspiratie op te doen over Asten en De Peel. Of je nu op zoek bent naar de highlights van Asten, de mooiste routes of tips van locals; onze enthousiaste medewerkers helpen je graag op weg!

Nieuwsgierig geworden? 

Lees meer
© Rob Fritsen

Het kloppende hart van Asten

In het centrum van Asten vinden jaarlijks diverse activiteiten en evenementen plaats; wat te denken van bijvoorbeeld de koopzondagen die iedere keer in een ander jasje worden gegoten.

Maar behalve evenementen als koopzondagen worden er in het centrum van Asten ook verschillende activiteiten georganiseerd.

Lees meer

Wat moet je zeker doen in Asten?

Klokkendorp Asten staat bekend om haar bruisende evenementen; van de fiets3daagse tot de Pompoendagen, van MistyFields tot de kermissen en nog veel meer! Maar Asten bied je ook kilometerslange fiets- en wandelroutes; beide op basis van het fietsroutenetwerk. Of je nu zelf een route wilt plannen of een bestaande route wilt fietsen of wandelen; het kan allemaal in Asten. 

Agenda

Wat is er vandaag te doen in Asten?

Check hier de agenda

Fietsen

Heerlijk fietsen doe je in Asten en het Land van de Peel!

Check hier alle fietsmogelijkheden

Wandelen

Heerlijk wandelen doe je in Asten en het Land van de Peel!

Check hier alle wandelmogelijkheden

Eten, drinken, uitgaan en slapen in Asten

Eten, Drinken en Uitgaan

Uit eten? Hier vind je de leukste restaurants en lunchrooms. En wat dacht je van de gezelligste cafés? Of je nu lekker wilt uiteten of afhalen, in Asten kan het allemaal!

Check hier het complete aanbod van Eten, Drinken en Uitgaan

Slapen in Asten

Op zoek naar een goed bed, een mooie camping of een gezellige B&B? In Asten ben je aan het goede adres!

Check hier alle overnachtingsmogelijkheden

Nog meer te doen in Asten

Kunst en Cultuur

Ook de kunst- en cultuurliefhebber kan in Asten zijn hart ophalen. De mooiste bezienswaardigheden, monumenten, tentoonstellingen en exposities, galeries en ateliers tref je aan in ons prachtige klokkendorp.

Check hier alles op het gebied van kunst en cultuur

De natuur in

Ook zo'n zin om te (ver)dwalen in mooie natuur? Dan ben je hier op de juiste plek! Van Nationaal Park De Groote Peel tot bossen en heide en nog veel meer.

Check hier alles op het gebied van natuur

Sportief en Actief

Of je nu houd van golfen, zwemmen, paardrijden, bowlen, vissen of midgetgolfen? In Asten kan het allemaal.

Lees meer

Voor groepen

Op zoek naar een leuk uitje voor een vriendengroep, familie of personeel? In Asten tref je meer dan genoeg mogelijkheden aan!

Lees meer

Voor kinderen

Op zoek naar een leuk uitje met kids? Dan ben je in Asten aan het juiste adres!

Lees meer

Winkelen

Asten; alles voor een complete shop-ervaring!

Lees meer

Praktische info